Psichiatrijos klinika

Mes – psichoterapijos ir psichiatrijos klinika, kurioje dirba kompetetingi ir jautrūs kitų sunkumams specialistai (psichologai, psichoterapeutai ir psichiatrai), teikiantys nuoseklią, konfidencialią psichologinę pagalbą.

Psichiatro konsultacijos metu išklausomi paciento psichikos sunkumai, jų atsiradimo aplinkybės, eiga, trukmė ir nustatoma diagnozė. Konsultacijoje drauge su pacientu analizuojamos psichikos sveikatos sutrikimų priežastys, atsižvelgiant į dabartinę paciento situaciją, paveldimumą, fizinę ir emocinę sveikatą bei asmenybės formavimosi ypatumus. Tuomet sudaromas tinkamiausias gydymo planas, dažniausiai apimantis psichoterapinį ir (arba) medikamentinį gydymą.

Pirmoji psichiatro konsultacija trunka 1 valandą, pakartotinė – 30 minučių.

Padedame savo klientams gilintis į save, sveikti ir (iš)būti!

 

 

Psichiatrijos klinika kokia nauda?

Gerina jūsų gyvenimo kokybę

Bet kokios rūšies psichikos sveikatos problemos gali būti labai sunkios. Daugelis su psichikos sveikatos sutrikimais susijusių simptomų yra mažiau nei pageidautini ir neigiamai veikia jūsų gyvenimo kokybę. Apsilankymas pas psichiatrą, tikslios diagnozės nustatymas ir konkretaus gydymo plano sudarymas gali padėti išspręsti šiuos simptomus. Trumpai tariant, apsilankymas pas psichiatrą gali padėti susigrąžinti savo gyvenimą.

Asmeninis augimas

Kai kuriems žmonėms apsilankymas pas psichiatrą yra vienas iš pirmųjų žingsnių, kurių jie imasi siekdami pagerinti savo psichikos sveikatą. Kitiems apsilankymas pas psichiatrą yra tiesiog dar vienas žingsnis siekiant dirbti su savimi. Nustatydami tikslią diagnozę, psichiatrai gali parengti konkretų gydymo planą, kuris gerai atitiktų dabartines paciento sveikatos ir psichikos sveikatos problemas. Jei šio gydymo plano laikomasi, jis leidžia teigiamai keistis ir augti asmenybei.

 

Aiškumas

Kai kurias psichikos sveikatos būkles gali būti sunku nustatyti. Be to, psichikos sveikatos sutrikimus lemia įvairios priežastys, todėl gali būti sunku nustatyti konkretų sutrikimą. Nors psichologai turi daug patirties žmogaus elgesio srityje, jie neturi tokių išteklių kaip psichiatrai. Psichiatrijos klinika padeda nustatyti galimus psichikos sveikatos negalavimus.